Friday, January 26, 2007

Εφημερίδες και Blogging

Έχω ακούσει - αν και δεν έχω γνωρίσει κανέναν ακόμα - για bloggers που θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι... Τελικά φαίνεται ότι και οι εφημερίδες προσπαθούν να μοιάσουν στα blogs, αλλιώς πως εξηγείται ο τίτλος "Μουν, καπέλο στο Κυπριακό" σε άρθρο κατά τα άλλα έγκυρης εφημερίδας;

4 comments:

Κέλλυ Μπουσουλοπουλου said...

Eμενα αυτο και λογικο μου κανει αλλα και πασιγνωστο...

Μπες εδω να δεις τι παιζει..

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_100041_03/09/2006_196264

Κακά τα ψέματα οτιδήποτε έχει να κάνει με ηλεκτρονική ενημέρωση ο κόσμος το προτιμά...ο μόνος τρόπος να κερδίσει για λίγο το ενδιαφέρον και να πάρουμε τα μάτια μας απο οθόνες και να τα γυρίσουμε σε φυλλάδες είναι σίγουρα κάτι που θα προκαλέσει αίσθηση... και αφού μια είδηση μπορούμε να την δούμε και στο διαδικτιο προτίμησαν τον τρόπο του "πρωτότυπου τίτλου" το πικάντικο λεξιλόγιο σίγουρα θα προκαλούσε αίσθηση...!

Zaphod said...

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα. Άσε που όσο πιο ατάλαντος ο γραφιάς, τόσο πιο "πρωτότυπους" και "εντυπωσιακούς" τίτλους θα κατασκευάζει.

Κακά τα ψέμματα οι εφημερίδες και τα κανάλια αρχίζουν και αισθάνονται δικαίως ή αδίκως μια απειλή. Η κακή απομίμηση ύφους που δεν συνάδει με το μέσο δεν νομίζω να είναι και η πιο έξυπνη λύση...

Άιντε καληνύχτα, αν ήμουν εκτός θέματος, η νύστα μου το φταίει!!!

ο δείμος του πολίτη said...

Αυτό οφείλεται επειδή γενικά στα ιστολόγια βλέπουμε μορφωμένους και γενικά νέους ανθρώπους που κρατούν σε πολύ υψηλό επίπεδο την κριτική τους και τις δημιουργικές τους ανησυχίες. Βλέπουμε άρθρα που στέκουν σε κάθε κριτική και μία ιδιαίτερη κινητικότητα. Αυτό ζηλεύουν και προσπαθούν να κερδίσουν και από εκεί αναγνώστες και λοιπό κοινό.

Klearchos said...

Καλημέρα σε όλους. Είμαι ακόμα Αθήνα και δεν είχα πολύ χρόνο...